EHBO Basis Cursus

Dagelijks gebeuren er ongelukken. Thuis, op straat of op het werk. Variërend van ernstige tot minder ernstige ongevallen. Nog te vaak wordt er bij een ongeluk vertrouwd op het initiatief van een voorbijganger of collega, of wacht men op een arts of een ambulance. In zo’n geval kan een EHBO cursus van levensbelang zijn! Na het volgen van de EHBO cursus bent u in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen aan eehboh-3en medemens. Bovendien kunt u met inzicht en kennis van letsels helpen om preventief ongelukken te voorkomen. De EHBO cursus wordt verzorgd door een zeer ervaren docent conform de richtlijnen van het Oranje Kruis, Oranje kruisboekje 27e druk 2016.

Inhoud en EHBO examen
De EHBO bestaat uit 12 lesavonden van 19:30 tot 21:30 uur waarin alle aspecten u worden bijgebracht om Eerste Hulp te kunnen verlenen. Om de praktijkoefeningen zo realistisch mogelijk te maken, worden Lotusslachtoffers ingeschakeld die een ongevalssituatie naspelen. U leert dan de theorie direct toe te passen in de praktijk. Hierdoor zult u de Basiscursus EHBO als boeiend en dynamisch ervaren!

Ook voor mensen die al een EHBO diploma hebben kunnen bij ons hun diploma geldig houden. wij geven in het na en voorjaar u voldoende gelegenheid om uw EHBO competenties bij te houden.

Bent u geïnteresseerd of wilt u uw certificaat of diploma  geldig houden, meld u dan aan via het contactformulier.